Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Μήπως χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο υπνοδωμάτιο; Αυτές είναι οι λύσεις

Γιατί κακά τα ψέματα, όσο αποθηκευτικό χώρο και να έχετε, ποτέ δεν πάει χαμένος

Μήπως δεν έχετε αρκετά μεγάλες ντουλάπες στην κρεβατοκάμαρά σας και αυτό σας προξενεί πρόβλημα στην αποθήκευση των ρούχων σας και των λευκών ειδών;

Μερικά σπίτια δεν διαθέτουν αρκετά ευρύχωρες ντουλάπες ή επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το πού θα βάλουν τα πράγματά τους για να αποφύγουν το χάος.

Υπάρχουν μερικές λύσεις για να δημιουργήσετε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους σε σπίτια που υστερούν σε αυτόν τον τομέα, αξιοποιώντας κάθε δυνατό σημείο του δωματίου σας και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τρόπους για να αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα που είναι πολύ συχνό.

Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι είναι πολύτιμος και μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα πολλά πράγματα. Επιλέξτε ένα κρεβάτι με ενσωματωμένα συρτάρια ή χώρο κάτω από το στρώμα. Ανάμεσα στα δυο κρεβάτια, αυτό με τα συρτάρια είναι πιο πρακτικό, επομένως να το προτιμήσετε. Εκεί μπορείτε να βάλετε όλα τα λευκά είδη σας, σεντόνια, πετσέτες και τραπεζομάντιλα. Αν έχετε ήδη κρεβάτι χωρίς συρτάρια ή αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα, αγοράστε μεγάλα ορθογώνια κουτιά που θα παίξουν αυτόν τον ρόλο και μπορείτε να τα γεμίσετε ακόμα και με τα παπούτσια σας.


Ράφια τοίχου

Τοποθετήστε ράφια στο υπνοδωμάτιο σε όλους τους τοίχους εκτός από αυτόν πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά αντικείμενα από βιβλία και διακοσμητικά μέχρι αξεσουάρ και ρούχα μέσα σε καλάθια ή κουτιά (οι κάλτσες σας, τα μαντίλια σας, οι ζώνες, ακόμα και τα κοσμήματά σας μπορούν να φυλαχθούν εκεί.) Δημιουργήστε συνθέσεις με ράφια που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ψηλές βιβλιοθήκες και εκμεταλλευτείτε τον χώρο και οριζόντια και κάθετα.

Κρεμάστρες πόρτας και καλόγεροι

Σε αυτές τις κρεμάστρες μπορείτε να κρεμάσετε ρούχα, τσάντες, καπέλα, συνήθως αυτά που χρησιμοποιείτε περισσότερο, βάζετε και βγάζετε συχνά. Σε ειδικές μικρότερες κρεμάστρες στο εσωτερικό της πόρτας της ντουλάπας μπορείτε να κρεμάστε τα κολιέ σας, τις γραβάτες σας, τα κασκόλ και τα φουλάρια σας. Οι καλόγεροι μπορούν να σταθούν στην είσοδο του σπιτιού για τα πανωφόρια τα δικά σας και των καλεσμένων, ενώ στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να αφήνετε τις πιτζάμες και τις ρόμπες σας.

Κρεμαστές ράγες

Αποτελούν την ανοιχτή εκδοχή της ντουλάπας και μπορείτε να κρεμάσετε φορέματα, παντελόνια, μπουφάν, ζακέτες και πολλά άλλα. Φροντίστε να τις τοποθετήσετε σε σημεία που δεν εμποδίζουν την κυκλοφορία στον χώρο. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε κατά μήκος των τοίχων, είναι οικονομικές και έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να βλέπετε τα πράγματά σας και να τα βρίσκετε εύκολα.

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Boom24.gr | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com