Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Δανάη Παππά: «Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δεν με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»

Φήμες τη θέλουν να έχει προχωρήσει τη ζωή της με γνωστό ηθοποιό

H κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε τη Δανάη Παππά στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί, «Άγιος Έρωτας».

«Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι το “Α” και το “Ω”. Είναι κινητήριος δύναμη για όλα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, το νούμερο ένα, να ερωτευτείς πρώτα τον εαυτό σου.

Να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να λες “ναι, γουστάρω να περάσω σήμερα τη μέρα μου μαζί σου”» είπε αρχικά η νεαρή ηθοποιός.

«Καλώς ή κακώς θα ασχοληθούν και με την προσωπική σου ζωή, θα χρησιμοποιήσουν το όνομά σου, είτε για τη δημοσιότητα είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα και εμένα προσωπικά δε με επηρεάζει τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει και εκεί που είναι να παρθούν αποφάσεις και τα πράγματα να μπουν στη θέση τους, θα μπούνε. Οπότε, δεν με απασχολεί καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει» πρόσθεσε η Δανάη Παππά με αφορμή τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον ηθοποιό Γιώργο Γεροντιδάκη.

πηγη


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Boom24.gr | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com