Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ελένη Χατζίδου: «Τέτοιες αντιγραφές έχουν στηρίξει καριέρες κάποιων ακόμα και στο τραγούδι»

"Όλες θέλουμε να κάνουμε την καριέρα της Ελένης Μενεγάκη".

Τις τελευταίες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και της Κατερίνας Γκαγκάκη σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Τρίτης (11/6).

 Οι δύο γυναίκες ρωτήθηκαν για τις «αντικαταστάτριες» της Ελένης Μενεγάκη ανά τα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

«Εγώ εκτιμώ την ειλικρίνεια της Κατερίνας σε όλα τα θέματα και σε αυτό ακόμα περισσότερο, γιατί είναι ένα λάθος που παραδέχεται ότι το έχει κάνει και η ίδια. Συνταγή για να καταστρέψεις κάποιον. Πας να βάλεις έναν άνθρωπο στα παπούτσια του άλλου, να τον «χτίσεις» όπως τον προηγούμενο για να τον αποδεχθεί ο κόσμος», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Στην ουσία πάει να κάνει τη δική του πορεία και τελικά είναι κάτι διαφορετικό», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Εγώ έχω δει ότι αυτές οι αντιγραφές έχουν στηρίξει καριέρες κάποιων. Βλέπουμε ανθρώπους να αντιγράφου και αντί να πούμε ότι αυτός είναι μιμητής κάποιου, βλέπουμε ότι έχουν προχωρήσει και έχουν πάει και πολύ καλά», επισήμανε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου, κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον χώρο της μουσικής.

«Ήταν μία πολύ φωτεινή περίοδος τηλεοπτικά για την Ελεονώρα αλλά πολύ σκοτεινή για την ίδια. Το έχει παραδεχθεί και η ίδια. Εδώ της έλεγαν να μην πάει στα μπουζούκια όταν είναι εκεί η Ελένη Μενεγάκη, για να μη βρεθούν στον ίδιο χώρο», σχολίασε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Υπάρχουν άνθρωποι που «ποτίζει» αυτό μέσα τους, νομίζουν ότι είναι κάτι άλλο. Χάνουν τη δική τους προσωπικότητα, γιατί έχουν μελετήσει τόσο πολύ τον άνθρωπο που αντιγράφουν. Όλες θέλουμε να κάνουμε την καριέρα της Ελένης Μενεγάκη», ανέφερε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Ελένη Χατζίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου