Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Μαρία Αλιφέρη: «Ήθελα πάντα πολλά παιδιά και τα έχω, όχι δικά μου»

"Έχω ζήσει συμπυκνωμένα 10 ζωές" εξομολογήθηκε η Μαρία Αλιφέρη.

Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. 

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την απόφαση να μην προχωρήσει στη δημιουργία της δικής της οικογένειας.

Είστε ένας χορτασμένος άνθρωπος;

Καμιά φορά σκέπτομαι ότι έχω ζήσει συμπυκνωμένα 10 ζωές. Από εμπειρίες, δοκιμασίες, επιτυχίες, γονατίσματα, σκαμπίλια… Ναι, είμαι ευγνώμων στη ζωή, δεν μου τα χρεώσταγε όλα αυτά που μου ‘χει δώσει…

Φτάσατε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας;

Όχι. Δεν έτυχε ποτέ να φτάσω ένα βήμα πριν τον γάμο. Ήταν επιλογή μου. Έχω δεχτεί προτάσεις γάμου, βέβαια. Απλά στο μυαλό μου την ιστορία του γάμου την έχω πολύ ψηλά. Μια ολοκληρωμένη σχέση είναι πάρα πολύ δύσκολη και σπάνια. Γάμος για εμένα σημαίνει ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να «φύγω» μαζί. Δεν το ένιωσα αυτό με κάποιον άντρα, γι’ αυτό και δεν το έκανα. Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ ωστόσο και με έχουν ερωτευτεί. Τον έχω χαρεί τον έρωτα.

Οπότε δεν σας δημιουργήθηκε ποτέ η ανάγκη να γίνετε μητέρα;

Ήθελα πάντα πολλά παιδιά και τα έχω. Όχι δικά μου, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Θα ήθελα, αν είχα μια σχέση όπως στην περιέγραψα. Από τη στιγμή που δεν βρήκα αυτόν τον άνθρωπο, δεν μπήκα στη διαδικασία, μόνο για να πω ότι έκανα παιδί. Έχω πολλά παιδιά και από συγγενείς αλλά και τους μαθητές μου. Καλύτερη μάνα δεν θα μπορούσα να είμαι. Δεν αρχίζουν και τελειώνουν όλα σε ένα παιδί.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου