Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Οι «θαλασσόλυκοι» μας ξεναγούν στο Αιγαίο (φωτο)

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Γιάννης Αποστολάκης και η Κάλια Ελευθερίου κάθε Παρασκευή βράδυ μας ταξιδεύουν στο απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά, η όμορφη παρέα της εκπομπής «Οι θαλασσόλυκοι» βγαίνει ξανά στο Αιγαίο για νέες περιπέτειες. Όταν πιάνουν στεριά ζουν μοναδικές εμπειρίες, τις οποίες μοιράζονται με τους τηλεθεατές.

Θέλει πείσμα και ατσάλινα νεύρα η συμβίωση σας;

Κάλια Ελευθερίου: ««Δοκιμάζονται οι αντοχές σου κάθε μ¬ρα και αν δεν έχεις πείσμα, τότε δεν ζεις την εμπειρία στο 100%. Ατσάλινα νεύρα όμως όχι, χρειάζεται κατανόηση και συμβιβασμός».

Γιάννης Δρυμωνάκος: «Όχι. Λόγω πρωταθλητισμού ταξίδευα από μικρός στο εξωτερικό και έχω μάθει να συμβιώνω με διαφορετικές προσωπικότητες».

Γιάννης Αποστολάκης: ««Για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θέλει σίγουρα...».

Η πυξίδα σας ποιους προορισμούς δείχνει;

Κάλια Ελευθερίου: «Προορισμούς που επιλέγουμε τελευταία στιγμή και ανάλογα με τη διάθεση μας και τις εμπειρίες που θέλουμε να ζήσουμε».

Γιάννης Δρυμωνάκος: ««Το Βόρειο Αιγαίο. Αλλά για εμένα δεν έχει σημασία τόσο ο προορισμός όσο το ταξίδι».

Γιάννης Αποστολάκης: «Αυτό το καλοκαίρι η πυξίδα έδειχνε το Ο, δηλαδή τον Βορρά, καθώς ανεβαίναμε προς Σποράδες και Βόρειο Αιγαίο».

Ποια είναι η πιο σημαντική αποσκευή σας;

Κάλια Ελευθερίου: «Τα ακουστικά μου. Ροχαλίζουν όλοι από την κούραση τόσο ποιοι, που αν δεν βάλω μουσική το βράδυ στ' αυτιά μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ!».

Γιάννης Δρυμωνάκος.: «Το kite surf μου!».

Γιάννης Αποστολάκης: «Δεν χρειαζόμαστε πολλά πράγματα. Μαγιό και αντηλιακό στις αποσκευές μας» εξήγησαν στον Τηλεθεατή.



πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου