Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Τραχανοσαλάτα

Υλικά 

1 φλιτζάνι τραχανάς

½ φλιτζάνι κάππαρη

1 αγγούρι

6 ντοματίνια

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

Αλάτι, πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά

Εκτέλεση

Βράζουμε τον τραχανά σε αρκετό αλατισμένο νερό και στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το τοποθετούμε σε ένα μπολ.

 Προσθέτουμε τον τόνο, την κάππαρη, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τη μαγιονέζα.

Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά προτού σερβίρουμε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου